Skip to main content

ЛЕСОСЕКА

ЛЕСОСЕКА
Површина зреле шуме резервисана за сечење или већ посекотине.

Еколошки енциклопедијски речник. - Кишињев: главно издање молдавске совјетске енциклопедије. И. И. Дедиу. 1989.


.